Auton kanssa

HUOM!  Autovaraukset reitille Helsinki - Tallinna on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä. Lippua ei ole mahdollista ostaa terminaalista maanantai-aamuna.

Ajoneuvolippua ostaessa on ilmoitettava ajoneuvon tarkka pituus ja korkeus, mahdolliset lisätarvikkeet (suksiboksi, kattoteline, ajovaunu jne.) sekä ajoneuvon rekisterinumero.

Moby SPL:lla on oikeus tarkistaa auton koko mittaamalla lähtöselvityksen yhteydessä. Mikäli varauksen yhteydessä ilmoitetun ajoneuvon mitat ylittyvät, matkustajan on maksettava hintaero. Tällaiset ajoneuvot pääsevät laivaan vain siinä tapauksessa, jos autokannella on tilaa. Ajoneuvo on aina ajettava maihin heti satamaan tulon jälkeen (myös yöllä).

Henkilöajoneuvojen (henkilöauto, pakettiauto, bussi) kuljetuksen yhteydessä Princess Anastasian autonkannella, matkustamossa ja tavaratilassa saa olla vain matkustajan henkilökohtaisia tavaroita. Tulliliiton säännösten mukaisesti tullivapaasti saa kuljettaa enintään 50 kg matkatavaraa ja 1500 Euroa henkilöä kohden. Mainitun painon ylittävät tavarat on selvitettävä Moby SPL:n rahtikuljetusvirastossa. Erikoislupaa vaativista tavaroista matkustajan tulee esittää tarvittavat asiakirjat.

Matkustajilla ei ole pääsyä autokannelle matkan aikana.

Katso ajoneuvon kanssa liikuttaessa tarvittavat matkustusdokumentit.

Lähtöselvitys auton kanssa liikuttaessa

Princess Anastasian lähtöselvitys ke-su Helsinki - Pietari

  • Auton kanssa matkustavat: klo 16.45-17.15

Princess Anastasian lähtöselvitys maanantaisin, Helsinki - Tallinna

  • Auton kanssa matkustavat: klo 7.30-8.00

Huom! Autopaikka tulee olla ostettuna Helsinki - Tallinna -reitille viimeistään edellisenä päivänä. Autopaikkaa ei ole mahdollista ostaa maanantaiaamuna terminaalista.

Automatkustajien lähtöselvitys tapahtuu Helsingissä kaistalla nro 12. Tule ajoissa, sillä laiva ei odota lähtöselvitykseen myöhästyneitä matkustajia. Autolähtöselvityksestä myöhästyneet matkustajat eivät pääse kyseiseen laivaan. Lippu on mahdollista vaihtaa seuraaviin laivoihin, mikäli niissä on tilaa. Laivalippujen hintaeron vaihdon yhteydessä korvaa matkustaja.

Huomioittehan, että Länsiterminaali 2:sen rakentamisesta johtuen autolähtöselvitykseen tulevat autot käyttävät toistaiseksi poikkeusreittejä, jotka kulkevat työmaa-alueen kautta.

 

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com