Katariinan palatsi & Puškin

7,5 h
140 € / aikuinen, 80 € / lapsi 7-12v

Tällä retkellä pääset näkemään Pietarin näyttävimpiä paikkoja. Kierroksen ensimmäinen pysähdys on Saaren niemellä, jossa pääset ihastelemaan erottuvia, myös majakoina toimineita Rostral-pylväitä. Suurin ja pienin kivin koristeltu rautasilta yhdistää saaret ja on visuaalinen ilo silmälle sekä erinomainen näköala talvella Eremitaasiin sekä Pyhän Pietarin ja Paavalin linnoitukselle. Seuraava pysähdyspaikka on näyttävällä Pyhän Iisakin katedraalilla, joka saattaa muistuttaa Pietarinkirkkoa Roomassa. Tämän upean rakennuksen rakentaminen kesti 40 vuotta, ja sen suuri kullalla päällystetty kupoli on yksi maailman suurimmista.

Kiertue jatkuu Pietari Suuren vaimon Katariina I kunniaksi rakennettuun Katariinan palatsiin, joka rakennettiin 1800-luvun puolivälissä. Henkeäsalpaavalla palatsilla on koristeellinen sininen julkisivu, joka on lähes 1000 metriä pitkä, ja sen kappelin kultaiset sipulikupolit kohoavat palatsin pohjoispäässä. Oppaan mukana pääset astelemaan toinen toistaan upeampien huoneiden läpi kuten kuuluisan kuvagallerian, Amber-huoneen sekä tietenkin Suuren Hallin, palatsin suurimman huoneen joka on tunnettu ylellisestä sisustuksestaan. Loistoa lisäävät maisemapuutarhat sekä puistoalueet 1482 hehtaarin edestä.

Peruutus

Retki voidaan perua mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävää määrää osallistujia. Ole hyvä ja tarkista retken toteutuminen edellisenä iltana laivan ShorEx-tiskillä.

Katariinan palatsi & Pietarhovi
alk 140 € / hlö