Pietarin kaupunkikierros ja Eremitaasi

6 h
85 € / aikuinen, 40 € / lapsi 7-12 v.

Kokopäiväretken aikana tutustumme Pietarin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja vaikuttavaan Eremitaasiin. Aamupäivän kaupunkikierroksen aikana saamme nauttia kaupungin kauniista maisemista ja arkkitehtuurista, sekä nähdä mm. maailman kolmanneksi korkeimman kirkon, Iisakin kirkon, Pietari-Paavalin linnoituksen, Verikirkon, Pietari Suuren muistopatsaan ja kuuluisan Nevsky Prospekt -kadun. Kaupunkikierroksella ei vierailla nähtävyyksissä sisällä.

Keskipäivällä pysähdymme lounaalle ja lepotauolle Eremitaasin sisäänkäynnille (lounas ei sisälly retken hintaan) ja museon ensimmäisestä kerroksesta löydät kahvilan. 

Tämän jälkeen retki jatkuu kahden tunnin ammattioppaan kierroksella Eremitaasissa, jossa tutustut museon kuuluisiin kokoelmiin ja pääset kurkistamaan mm. Talvipalatsin huoneisiin ja ihastelemaan esimerkiksi Leonardo da Vincin, Rembrandtin sekä muiden kuuluisien taiteilijoiden kauniita taideteoksia. Maalausten lisäksi näytteillä on myös posliini- ja hopeaesineitä, astioita, huonekaluja ja antiikkiesineitä.

Peruutus

Retki järjestetään torstaisin, perjantaisin, lauantaisin sekä sunnuntaisin.

Retki voidaan perua mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävää määrää osallistujia. Ole hyvä ja tarkista retken toteutuminen edellisenä iltana laivan ShorEx-tiskillä.

Retkien tilausehdot

Pietarin kaupunkikierros ja Eremitaasi
alk 85 € / hlö