Retkien tilausehdot

Retket Pietariin ja Pietarissa voi tilata etukäteen matkavarauksen yhteydessä St. Peter Linen myyntipisteistä, valtuutetuilta jälleenmyyjiltä ja paikan päällä laivalta.

Retken ennakkoon ostaneiden tulee rekisteröityä laivalla ShorEx-tiskillä klo 18:00 ja 22:00 välisenä aikana. Rekisteröinnin yhteydessä annetaan kaikki tarvittava tieto: kokoontumispaikka ja -aika, bussin numero ja oppaan nimi. Muistathan tarkistaa, että kierroksen nimi lipussa ja bussissa vastaavat toisiaan. Bussi odottaa terminaalin edessä.

Retken varanneet menevät ryhmänä passintarkastuksen läpi. Mikäli matkustaja ei rekisteröidy ShorEx-tiskillä ja/tai päättää mennä yksin passintarkastuksen läpi, saattaa bussi lähteä ilman häntä. Mikäli matkustaja on myöhässä, ei retken hintaa palauteta.

ONLINE –VARAUSJÄRJESTELMÄSSÄ JA ETUKÄTEEN VARATUT RETKET

  1. Retki varataan St. Peter Linen online-varausjärjestelmästä, St. Peter Linen myynnistä tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä. Asiakas saa varauksesta varausvahvistuksen.
  2. Matkadokumentit ja retkivoucher luovutetaan asiakkaalle lähtöpäivänä varausvahvistusta vastaan St. Peter Linen lähtöselvityksessä. Retkille tulee rekisteröityä retken edeltävänä iltana esittämällä retkivoucher laivan Shorex–tiskillä  (6. kansi Princess Anastasialla) klo 18.00-22.00 välisenä aikana. Shorex–tiskillä retkivoucher vaihdetaan varsinaiseen retkilippuun (jossa on mainittuna retken nimi, lähtöaika sekä kokoontumisaika ja –paikka). Shorex–tiskiltä asiakas saa myös retkitarran.
  3. Retkelle lähdettäessä osallistujat kokoontuvat kokoontumispaikalle (Columbus baari 6. kansi Princess Anastasialla) määritettyyn aikaan. Retkelle lähdetään Shorex -managerien kanssa yhtenä ryhmänä. Ryhmä kulkee yhdessä laivalta passintarkastukseen. Mikäli matkustaja ei rekisteröidy ShorEx-tiskillä ja/tai päättää mennä yksin passintarkastuksen läpi, saattaa bussi lähteä ilman häntä. Mikäli matkustaja on myöhässä, ei retken hintaa palauteta. Retkelle lähdettäessä mukana tulee olla retkilippu sekä näkyvälle paikalle vaatteeseen kiinnitetty retkitarra.  
  4. Bussiin mentäessä retkilippu esitetään paikalliselle oppaalle. Retkitarra pidetään vaatteessa koko retken ajan.

LAIVALLA OSTETUT RETKET

  1. Retkiä on mahdollista ostaa laivan Shorex -tiskiltä (6. kansi Princess Anastasia). Oston yhteydessä asiakas saa retkilipun (jossa on mainittuna retken nimi, lähtöaika sekä kokoontumisaika ja -paikka) retken nimi ja lähtöaika sekä kokoontumisen aika ja paikka) sekä retkitarran.
  2. Retkelle lähdettäessä osallistujat kokoontuvat kokoontumispaikalle (Columbus baari 6. kansi Princess Anastasialla) määritettyyn aikaan. Retkelle lähdetään Shorex-managerien kanssa yhtenä ryhmänä. Ryhmä kulkee yhdessä laivalta passintarkastukseen. Retkelle lähdettäessä mukana tulee olla retkilippu sekä näkyvälle paikalle vaatteeseen kiinnitetty retkitarra.  
  3. Bussiin mentäessä retkilippu esitetään paikalliselle oppaalle. Retkitarra pidetään vaatteessa koko retken ajan.

ST. PETER LINE pidättää oikeuden peruuttaa asiakkaan retkiosallistuminen mikäli asiakkaalla ei ole retkilippua.
ST. PETER LINE pidättää oikeuden rajoittaa retkiosallistujien lukumäärä bussin istumapaikkojen lukumäärän mukaisesti.  Retkien lähtöajat sekä kokoontumisajat ovat paikallista aikaa.
HUOM! Retket voidaan perua mikäli retkelle ei ole ilmoittautunut riittävää määrää osallistujia. Ole hyvä ja tarkista retken toteutuminen edellisenä iltana laivan ShorEx-tiskillä.
 

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com