Risteile Pietariin ilman viisumia!

Voit viettää jopa kolme päivää Pietarissa ilman viisumia!

Viisumivapaus

Moby SPL tarjoaa mahdollisuuden lähteä tutustumaan Pohjoisen Venetsiaksikin tunnettuun Pietariin helposti ja vaivattomasti. Voit toteuttaa matkasi päivä- tai kiertoristeilynä Princess Anastasian matkassa, tällöin Helsingistä lähtevä laiva vierailee Pietarissa, Tallinnassa sekä Tukholmassa. Se, että matkaan voi lähteä ilman viisumia säästää aikaa ja rahaa. Matkakuumeen yllättäessä voit lähteä kanssamme matkaan vaikka saman tien!

Moby SPL:n viisumivapaus koskee matkoja, joissa paluu tapahtuu 72 tunnin sisällä saapumisesta Pietariin. Lisäksi edellytyksenä on, että:

  • Matkustaja on varannut Moby SPL:n risteilyn tai meno–paluu-laivamatkat sekä shuttle-bussilipun

  • Mikäli matkustaja yöpyy yhden tai kaksi yötä Pietarissa, on hänellä oltava meno–paluu-laivamatkan ja shuttle-bussilipun lisäksi hotelli-/hostellivaraus. Ilmoita majoitusliikkeen tiedot ja toimita kopio varausvahvistuksesta Moby SPL:lle ennen matkalle lähtöä (myynti@stpeterline.com tai yhtiön lähtöselvitykseen). Matkustajalle ei myönnetä pääsyä rajan yli Pietarissa, jos tällä ei ole esittää virallista majoitusdokumenttia

Kaikilla ajoneuvojen kuljettajilla on oltava Venäjän viisumi. 

Schengen-alueen viisumia tarvitsevien matkustajien viisumin on oltava monikertaviisumi Pietarin risteily- ja hotellimatkoilla. Kertaviisumi kelpaa vain yhteen suuntaan. 

Kiireetön kahden yön loma Pietarissa – katso kätevät ja edulliset hotellimatkapakettimme.

M/S Princess Anastasia vie sinut lähialueidemme pääkaupunkeihin. Käy maissa suosikkikohteissasi ja palaa laivalle nauttimaan monipuolisesta iltaohjelmista.

M/S Princess Anastasialla on helppo viihtyä - syö hyvin, nauti monipuolisesta ilta-ohjelmista, kuntoile, hyödynnä laivan kylpylän kauneushoitopalveluja.. Olet takaisin Helsingissä ennen kuin huomaatkaan!

M/S Princess Anastasian palvelut

Tässä poimintoja muutamista M/S Princess Anastasian palveluista:

Beauty Zone KIVACH kannella 2

Hemmottele itseäsi rentouttavalla hieronnalla tai hyödynnä ammattilaisten kauneudenhoitopalveluja. Valittavanasi on mani- ja pedikyyrejä sekä eri ihotyypeille sopivia kasvohoitoja.

Sauna- ja allasosasto sekä kuntosali kannella 2

M/S Princess Anastasian saunaosastolla on miehille ja naisille omat saunat, lisäksi osastolla on kaksi poreallasta, uima-allas sekä vilvoittelupaikkanakin toimiva baari.
 
Muita Anastasian palveluita


Tutustu näihin ennen matkaa