Tietoa meistä

Moby St. Peter Line on Itämeren risteilyihin erikoistunut laivayhtiö. Se operoi Pietarin, Helsingin, Tukholman ja Tallinnan välillä.  Yhtiöllä on tällä hetkellä yksi risteilyalus M/S Princess Anastasia. Moby St. Peter Line on kuljettanut tähän mennessä yli kaksi miljoonaa matkustajaa yli 140 maasta. 

Moby St. Peter Linen laivat telakoidaan vuosittain huolto- ja korjaustöihin. Kauden 2014–2015 huollon yhteydessä yhtiö investoi kahden risteilyaluksensa uudistukseen ja kunnostukseen yli viisi miljoonaa euroa. Vuoden 2015 alusta lähtien Moby St. Peter Linen risteilijät ovat käyttäneet uutta ympäristöystävällistä polttoaineitta.

Moby St.Peter Line Co., Ltd on rekisteröity Kyprokselle ja sen laivasto on rekisteröity Maltan lipun alle. Yhtiön laivasto kuuluu arvostettuun englantilaiseen Loyd Register -luokkaan ja laivat tarkistetaan säännöllisesti satamaviranomaisten toimesta (mm. SOLAS, MARPOL sekä muita EU:n ja kansainväliset säännökset). 

Yhtiö tekee aktiivista yhteistyötä muun muassa Pietarin Music Hall Ballet Theatren ammattilaisten kanssa viihdeohjelmistonsa osalta. 

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com