Viisumivapaus

Moby SPL tarjoaa mahdollisuuden lähteä tutustumaan Pohjoisen Venetsiaksikin tunnettuun Pietariin helposti ja vaivattomasti. Voit toteuttaa matkasi päivä- tai kiertoristeilynä Princess Anastasian matkassa, tällöin Helsingistä lähtevä laiva vierailee Pietarissa, Tallinnassa sekä Tukholmassa. Se, että matkaan voi lähteä ilman viisumia säästää aikaa ja rahaa. Matkakuumeen yllättäessä voit lähteä kanssamme matkaan vaikka saman tien!

Moby SPL:n viisumivapaus koskee matkoja, joissa paluu tapahtuu 72 tunnin sisällä saapumisesta Pietariin. Lisäksi edellytyksenä on, että:

  • Matkustaja on varannut Moby SPL:n risteilyn tai meno–paluu-laivamatkat sekä shuttle-bussilipun

  • Mikäli matkustaja yöpyy kaksi yötä Pietarissa, on hänellä oltava meno–paluu-laivamatkan ja shuttle-bussilipun lisäksi hotelli-/hostellivaraus. Viisumivapaussääntöjen mukaisesti majoituksen tulee olla virallinen hotelli tai hostelli, eli AirBnB ei ole hyväksytty majoitusvaihtoehto. Ilmoita majoitusliikkeen tiedot ja toimita kopio varausvahvistuksesta Moby SPL:lle ennen matkalle lähtöä (myynti@stpeterline.com tai yhtiön lähtöselvitykseen). Matkustajalle ei myönnetä pääsyä rajan yli Pietarissa, jos tällä ei ole esittää virallista majoitusdokumenttia. Huom! Seuraaviin hotelleihin ei ole mahdollista majoittua viisumivapaasti: Marriott St. Petersburg Vasilievsky sekä Renaissance St. Petersburg Baltic.

Kaikilla ajoneuvojen kuljettajilla on oltava Venäjän viisumi. 

Schengen-alueen viisumia tarvitsevien matkustajien viisumin on oltava monikertaviisumi Pietarin risteily- ja hotellimatkoilla. Kertaviisumi kelpaa vain yhteen suuntaan. 

Kiireetön yön tai parin loma Pietarissa – katso kätevät ja edulliset hotellimatkapakettimme.

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com