Liity Captain's Clubin jäseneksi!

Moby St. Peterlinen kanta-asiakasohjelman, Captain's Clubin jäsenenä nautit monista eduista: keräät aluksilla käytettäviä bonuspisteitä, olet oikeutettu Moby St. Peterlinen kanta-asiakkaille tarkoitettuihin kampanjoihin ja saat ensimmäisenä tiedon hintaeduista.

Captain's Club STANDARD-tason kanta-asiakaskortti myönnetään jokaiselle 16 vuotta täyttäneelle hakijalle, joka on vahvistanut allekirjoituksellaan suostumuksen henkilötietojensa käsittelemiseen ja säilyttämiseen.

Katso ajankohtaiset tarjoukset Captain's Clubissa!

Bonuspisteiden keräys

  • Keräät bonuspisteitä 2 % matkan hinnasta Standard-tasolla*, Silver- ja Gold-tasolla 4 % matkan hinnasta.* 

Voit käyttää bonuspisteitä

  • Moby St. Peterlinen aluksilla matkan varaamiseen ***
  • Olet oikeutettu SILVER ja GOLD–tason kanta-asiakaskortin saamiseen, mikäli ko. tasojen ehdot täyttyvät. Silver-tason kanta-asiakkuuteen kortinhaltijalla on oltava 500 bonuspistettä ja Golden-tason kanta-asiakkuuteen 1000 bonuspistettä.

* Matka varataan Moby St. Peterlinen myyntipisteestä tai kotisivuiltamme. Etu ei kata ryhmävarauksia, tilausmatkoja, välitystoimintoja ja hintaedulla kotisivuillamme tarjottuja matkoja. Näytä kortti ennen varauksen tekemistä. ** Bonusten ajankohtainen ja täydellinen luettelo löytyy kansainvälisiltä kotisivuiltamme www.stpeterline.com. Esitteissä oleva lista saattaa poiketa aluksilla voimassa olevista bonuksista. *** Yhtiön myyntipisteissä sekä Helsingissä, Tukholmassa ja Tallinnassa lähtöselvityksen palvelupisteissä. ***** 1 bonuspiste = 1 euro. Kortin saldo kuvataan euroissa. Käytöstä poistettavan kortin bonuspisteet mitätöidään, niitä ei siirretä uuteen korttiin.

Hakeminen

Jäsenkorttihakemuksen voi täyttää kansainvälisillä kotisivullamme www.stpeterline.com, aluksilla, terminaalin palvelupisteessä ja Moby St. Peterlinen myyntipisteissä. Hakemuksen käsittely kestää enintään kuukauden.

Yhteydenotot

Kortin valmistumista koskevat tiedustelut: puhelimitse +7921 916 24 60, sähköpostitse cc@stpeterline.com (englanniksi / venäjäksi). Valmiin kortin voi hakea joko Moby St. Peterlinen toimistosta Länsiterminaalista (Tyynenmerenkatu 8, 1.krs, 00220 Helsinki) tai kortti voidaan postittaa suoraan hakijan kotiosoitteeseen. Tällöin hakijaa pyydetään ilmoittamaan kotiosoitteensa joko puhelimitse tai sähköpostitse. Postilähetyksen saapuminen kestää enintään 45 päivää.

Bonusten keräyspaikat

Keräät bonuspisteitä laivan ravintoloissa ja palveluista. Bonukset kirjataan Captain’s Club -kortillesi. Captain’s Club -korttia ei saa luovuttaa toiselle matkustajalle. Vain kortinhaltijan tekemät ostot kerryttävät bonusta.

 

Varaa verkossa
(Ei hotellimatkat)

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com