Maksu- ja peruutusehdot

MATKA- JA PERUUTUSEHDOT YKSITTÄISMATKUSTAJILLE, 1-9 matkustajaa, (muutokset mahdollisia)
HINNAT

Kaikki hinnat ovat ilmoitettu euroissa ja soveltuvat 1-9 matkustajalle. Varausehdot tulee hyväksyä varauksen suorittamiseksi.

1. VIISUMIVAPAUS

• Venäjän valtion lainsäädännön mukaan ulkomaiset turistit tai henkilöt, joilla ei ole maan kansalaisuutta tai asiaankuuluvaa viisumia tai laillisia matkustusoikeuksia, voivat saapua risteilyaluksella Venäjälle ilman viisumia 72 tunnin ajaksi, jotta he voivat osallistua järjestetylle retkelle. 72 tunnin raja alkaa rajatarkastuksesta. Viisumivapaa matka voi kestää korkeintaan kolme (3) vuorokautta. Viisumivapaus koskee kaikkia matkustajia.
• Kaikkien matkustajien, jotka astuvat laivaan Tukholmasta, Tallinnasta, Helsingistä tai Pietarista, on esitettävä virallinen passi ennen laivaan nousua.
• Kaikkien viisumivapaasti matkustavien matkustajien on varattava etukäteen City Bus Tour-lippu Moby SPL:n kautta. Lipun hinta 25€/aikuiset ja 12,50€/lapset. Reitti: Sea Station Terminal, V. O.1, Morskoy Slavy square, Sokos hotel Vasilievsky, Sokos hotel Palace Bridge, Pyhän Iisakin kirkko.
• Mikäli matkustaja saapuu Schengen-alueen ulkopuolelta, tulee matkustajalla olla multiple-entry viisumi palatakseen Ruotsiin, Suomeen tai Viroon risteilyn jälkeen.
• Mikäli matkustaja saapuu viisumivapaalta alueelta, on hänen pysyttävä ennalta maksetun retkiohjelman määrittelemän alueen sisällä (City Bus Tour).
• Mikäli matkustaja viipyy Venäjän valtion alueella pidempään kuin yhden päivän, on hänen pystyttävä esittämään rajatarkastuksessa hotellin varausvahvistus josta käy ilmi, että majoitus on maksettu. MOBY SPL LIMITED takaa vain majoitukset jotka on varattu MOBY SPL LIMITED kautta. Mikäli majoitus on varattu jotakin muuta kautta, ei MOBY SPL LIMITED ole vastuussa matkustajan mahdollisista menetyksistä eikä korvauksista.
• Kaikilla Princess Anastasialla moottoriajoneuvon kanssa matkustavilla kuljettajilla tulee olla Venäjän viisumi.
• Matkantarjoajalla on oikeus evätä sellaisen matkustajan matka, joka tahallisesti tuhoaa, laiminlyö tai yrittää laiminlyödä rajavartion asetuksia. 72 tunnin ylityksestä seuraa sakko tai rangaistus Venäjän rajavartiolaitoksen toimesta.
Kaikkien 72 tunnin viisumivapauden alla matkustavien matkustajien tulee toimia seuraavien TÄRKEIDEN sääntöjen mukaan:
• Varmista, että sinulla on maahantulokortti, ja että siitä käy ilmi matkasi lopullinen päivämäärä.
• Säilytä kaikki matkaan liittyvät dokumentit huolellisesti koko matkasi ajan.
• 72 tunnin viisumivapaussäännön alla matkustaja voi poistua Venäjältä ainoastaan meriteitse. Muita matkustusmuotoja ei saa yrittää.
• Huomioi, että rikkoessasi 72 tunnin viisumivapaussääntöä sinut tullaan poistamaan maasta. Säännön rikkomisesta seuraa viiden (5) vuoden kielto Venäjälle matkustamiseen.
Lisätietoja edellä mainituista säädöksistä toimistoltamme.

2. MATKUSTAJALISTA

• Matkustajien nimilistojen sekä lisäpalveluiden tulee olla lisättynä varausjärjestelmään matkavirkailijan toimesta.
• Teknisten ongelmien sattuessa matkustajan tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen myynti@stpeterline.com viimeistään viisi (5) vuorokautta ennen matkaa.
• Matkustajalistan tulee sisältää seuraavat tiedot: etu- ja sukunimi, syntymäpaikka ja -aika, sukupuoli, kansalaisuus, passin numero sekä voimassaoloaika, viisumin numero, voimassaoloaika sekä maakoodi.
• Mikäli jokin edellä mainituista tiedoista puuttuu tai on virheellinen, tulee asia korjata viimeistään 48 tuntia ennen matkaa.
• Mikäli matkustaja matkustaa viisumivapaasti useamman kuin yhden suunnan, tulee kaikkien tietojen olla samalla varauksella. On erittäin tärkeää tarkastaa, että kaikki tiedot (erityisesti passin) ovat täysin oikein. Lain mukaan matkustaja, jonka matkustajatiedot ovat virheelliset/puutteelliset, ei saa matkustaa ja on itse vastuussa kadonneista matka-asiakirjoista ja niiden mahdollisista kustannuksista.

3. MUUTOKSET VARAUKSESSA

• Muutokset varauksessa ovat jokin seuraavista; varauksen peruuntuminen, varauksen korotus, muutos lisäpalveluissa, matkustajatiedoissa tai hyttijaottelussa, muutos hinnassa, matkareitin ja/tai matkapäivän muutos.
• Henkilön, joka tekee matkavarauksen muiden kanssamatkustajien puolesta, katsotaan olevan tietoinen kuljetusehdoista sekä ilmoittamaan niistä kanssamatkustajille.
• Tarvittavat muutokset matkustajatietoihin tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen matkaa.
• Muutokset tulee tehdä kirjallisena. Online-varausjärjestelmän kautta tehdyt muutokset sekä asiakaspalvelun kautta käsitellyt muutokset ovat ensimmäisellä kerralla maksuttomia.
• Seuraavista muutoksista peritään 10€ palvelumaksu/varaus.
• Matkustuspäivämäärän ja/tai -reitin muuttaminen tai hyttiluokan muutos nykyistä alempaan johtaa peruutuskuluihin.
• Mikäli hyttien tai lisäpalveluiden lukumäärää muutetaan matkustajien jäädessä pois matkalta, hyvitystä ei myönnetä.

4. PERUUTUSEHDOT

Nämä peruutusehdot pätevät, kun matkustajia on samalla varauksella 1-9.
Matkan peruuttaminen tulee tehdä kirjallisesti ja se tulee toimittaa Moby SPL:lle ennen matkapäivää. Matkan varaaja voi tehdä peruutuksen onlinepalvelun kautta. Peruutuksen tapahtuessa satama- ja polttoainemaksut hyvitetään.

5. NORMAALIHINTAISTEN VARAUSTEN PERUUTUS (SMART)

Matkan varaushetkestä alkaen matkan peruutuskulut ovat seuraavat;
(Peruutuspäivää ei lasketa mukaan)
varaushetkestä 46 vrk ennen lähtöä peruutetut matkat: erikseen määritelty sekä ilmoitettu toimistomaksu
45-21 vrk ennen lähtöä peruutetut matkat: 10 euron palvelumaksu
20-7 vrk ennen lähtöä peruutetut matkat: 50 % varatun hytin hinnasta
6-3 vrk ennen lähtöä peruutetut matkat: 75 % varatun hytin hinnasta
alle 3 vrk ennen lähtöä peruutetut matkat: 95 % varatun hytin hinnasta

NORMAALIHINTAISTEN VARAUSTEN PERUUTUS (FLEX)

Matkan varaushetkestä alkaen matkan peruutuskulut ovat seuraavat;
(Peruutuspäivää ei lasketa mukaan)
varaushetkestä 14 vrk ennen lähtöä peruutetut matkat: ilman peruutuskuluja
13-0 vrk ennen lähtöä peruutetut matkat: 100 % varatun hytin hinnasta

ERIKOISTARJOUSTEN PERUUTUSEHDOT (LOW FARE)

Erikoistarjouksella varatun matkan peruuttamisesta veloitamme 100 % kulun sisältäen myös matkan ateriahinnat.
Varaukseen kuuluvien pakollisten lisäpalveluiden (retket maissa, satama- ja polttoainemaksut, ateriat jne.) maksuja sovelletaan tapauskohtaisesti. Mikäli peruutus tehdään normaalien peruutusehtojen mukaisien aikojen puitteissa, lisäpalveluiden hinta palautetaan.

6. MAKSUEHDOT (yksityisasiakkaat)

Matka maksetaan varaushetkellä tai viipymättä varauksen jälkeen laskulla. Moby SPL:lla on oikeus perua matkat, joita ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

7. EU-ALUEELLE SAAPUMINEN

Venäjän sekä Schengen-alueiden ulkopuoliset kansalaiset voivat saapua EU-alueelle voimassaolevan henkilötietodokumentin kanssa (tässä tapauksessa passin) sekä voimassaolevan Schengen-viisumin kanssa. Yksittäisellä Schengen-viisumilla pääsee matkustamaan vain yhdensuuntaisen matkan, joten matkustajan on huolehdittava itselleen multi-Schengen-viisumi, mikäli hän aikoo matkustaa useamman suunnan.

8. YLEISET EHDOT

Varauksiin pätevät yllä luetellut ehdot tulee hyväksyä varauksen suorittamiseksi.
Varaukset puhelimitse, sähköpostitse tai online-varauspalvelun kautta (ei hotellipaketit)
puhelin +358 9 61872000, e-mail myynti@stpeterline.com

Varaa verkossa
(Ei hotellimatkat)

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com