Matkatavarat

Tulliliiton säännöstön mukaisesti tullivapaasti saa kuljettaa enintään 50 kg matkatavaraa ja 1500 euroa henkilöä kohden. Mainitun painon ylittävät tavarat on selvitettävä Moby SPL:n rahtikuljetusvirastossa.

Jokaisen matkustajan matkatavarat läpivalaistaan laivaan saavuttaessa.

Matkustaja ei saa tuoda terminaaliin tai laivaan matkatavaroita, jotka voivat aiheuttaa vaaraa tai huomattavaa haittaa terminaalille, laivalle, ihmisille tai lastille. Moby SPL pidättää itselleen oikeuden matkustajan kustannuksella ja ilman omaa vastuutta viedä tällainen matkatavara maihin, tehdä vaarattomaksi tai hävittää. Mitään matkatavaraa, jota ei ole tunnustettu tai vastaanotettu, ei saa viedä laivaan ennen kuin haltija, jolle matkatavara kuuluu, on selvitetty.

Seuraavien tavaroiden tuominen laivalle on rajoitettu:
- ampuma-aseet;
- räjähdysaineet;
- huumausaineet;
- sähkölaitteet - vedenkeittimet ja silitysraudat;
- ilman alkuperäistä pakkausta olevat sähkölaitteet (teenkeitin, keittotaso, kahvinkeitin yms.)
- muut esineet, joiden kuljettaminen, käyttö ja hallussapito on Venäjän Federaation, Suomen tasavallan, Ruotsin kuningaskunnan ja Viron tasavallan lainsäädännön säännösten mukaisesti laivalla kielletty tai rajoitettu.

Matkustajat eivät saa tuoda omia alkoholijuomia ja elintarvikkeita mukanaan laivalle. Mikäli matkustajalla on mukanaan omia alkoholijuomia, otetaan nämä säilytykseen matkan ajaksi ja luovutetaan takaisin asiakkaalle matkan päätyttyä. Mikäli matkustaja yrittää tuoda edellä mainittuja tavaroita laivaan, St. Peter Linella on oikeus määrätä matkustajalle sakko reitillä säädetyssä määrässä.

Varaa verkossa
(Ei hotellimatkat)

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com