28.07.2020

Muutoksia M/S Princess Anastasian aikataulussa

Tältä sivulta löydät tietoa MOBY SPL:n laivaliikenteen muutoksista sekä koronaviruksen vaikutuksista.

M/S Princess Anastasian lähdöt ovat peruttu toistaiseksi ainakin 29.8.2020 saakka. Koska tämän epidemilogisen tilanteen normalisoitumien määräaikaa ei tiedetä on matkojen varaaminen keskeytetty ennaltaehkäisevästi niiden lähtöjen osalta, jotka ovat ennen 31.8.2020. 

Matkustajiemme turvallisuus on tärkeää yhtiöllemme ja olemme varustautuneet kauden aloitukseen tehostetuilla toimenpiteillä koronan vuoksi suojataksemme niin matkustajien kuin miehistön terveyden ja turvallisuuden. Seuraamme tilanteen etenemistä ja viranomaisten suosituksia ja määräyksiä tarkasti myös tulevien lähtöjen osalta.

Pahoittelemme aikataulun muutoksesta aiheutunutta vaivaa. Olemme aloittaneet matkustajiemme kontaktoinnin kaikille perutuille lähdöille. Odotattehan yhteydenottoamme.

Tietoa matkustajille matkustuspäivillä 21.3.-29.8.2020:

  • Voitte vaihtaa matkanne kuluitta 1.9.-27.12.2020 ajanjaksolle (hotellimatkoissa mahdollisia lisäkuluja voi syntyä hotellihinnassa). Siirroista 1.6.-31.8.2020 väliselle ajalle, matkasta ei peritä muutoskuluja, mutta matkan hinnan erotus veloitetaan.

  • Voitte lähettää peruutetusta matkastanne rahanpalautuspyynnön terminal.helsinki@stpeterline.com

  • Jos varasitte matkanne matkatoimistosta, ota yhteyttä heihin.

  • Jos varasitte matkanne suoraan MOBY SPL myyntipalvelustamme, ottakaa yhteyttä terminal.helsinki@stpeterline.com 

  • Jos varasitte matkan kotisivujemme kautta, ottakaa yhteyttä help@stpeterline.com tai tarvittaessa terminal.helsinki@stpeterline.com

  • Mikäli olet jo ottanut yhteyttä meihin sähköpostitse joko myynnin tai terminaalin osoitteeseen, ettehän ruuhkauta asiakaspalveluamme lähettämällä viestejä uudelleen. Asiakaspalvelumme voi olla ruuhkautunut, joten käsittelyaikamme on normaalia pidempi. Kiitos ymmäryksestänne!

Tällä hetkellä asiakaspalvelupisteemme Helsingin Länsiterminaalissa on suljettu 29.8. saakka. Myös puhelinpalvelumme on suljettu.

Varaa verkossa
(Ei hotellimatkat)

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com