22.07.2021

Muutokset M/S Princess Anastasian aikataulussa loppuvuodelle 2021

Tältä sivulta löydät tietoa MOBY SPL:n laivaliikenteen muutoksista sekä koronaviruksen vaikutuksista.

M/S Princess Anastasian lähdöt ovat peruttu 2.10.2021 saakka. Päätös laivaliikennöinnin siirtämisestä on tehty johtuen koronavirustartunnan leviämisriskin vuoksi asetetuista väliaikaisista rajoituksista liikkua EU-maiden sekä Venäjän välillä matkailutarkoituksessa. Yksi tärkeä syy peruutuksille on myös se, että tämän epidemiologisen tilanteen normalisoitumiseen ei ole määräaikaa.

Matkustajiemme turvallisuus on tärkeää yhtiöllemme ja olemme varustautuneet kauden aloitukseen tehostetuilla toimenpiteillä koronan vuoksi suojataksemme niin matkustajien kuin miehistön terveyden ja turvallisuuden. Seuraamme tilanteen etenemistä ja viranomaisten suosituksia ja määräyksiä tarkasti myös tulevien lähtöjen osalta.

Pahoittelemme lähtöjen peruutuksista aiheutunutta vaivaa. Olemme aloittaneet matkustajiemme kontaktoinnin kaikille perutuille lähdöille.

  • Jos varasitte matkanne matkatoimistosta, otattehan yhteyttä heihin.

  • Jos varasitte matkanne suoraan MOBY SPL myyntipalvelustamme, otattehan yhteyttä terminal.helsinki@stpeterline.com 

  • Jos varasitte matkan kotisivujemme kautta, otattehan yhteyttä help@stpeterline.com.

  • Mikäli olet jo ottanut yhteyttä meihin sähköpostitse joko myynnin tai terminaalin osoitteeseen, ettehän ruuhkauta asiakaspalveluamme lähettämällä viestejä uudelleen. Asiakaspalvelumme voi olla ruuhkautunut, joten käsittelyaikamme on normaalia pidempi. Kiitos ymmäryksestänne!

Tällä hetkellä asiakaspalvelupisteemme Helsingin Länsiterminaalissa sekä puhelinpalvelumme ovat toistaiseksi suljettuina.

Varaa verkossa
(Ei hotellimatkat)

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com