Päivä Pietarissa-risteilyt

Leppoisa laivamatka Helsingistä Pietariin Moby SPL M/S Princess Anastasialla kuljettaa matkailijat vaivattomasti naapurimme kukoistavaan miljoonakaupunkiin.

Astu laivaan ja nauti merellisestä illasta hyvän ruoan ja näyttävän laivashow'n parissa. Aamulla olet valmiina valloittamaan Pietarin. Shuttle-bussi kuljettaa sinut satamasta Iisakin kirkon aukiolle, mistä käsin voit vierailla haluamissasi kohteissa. Palaa illaksi laivalle ja aamulla heräät taas Helsingissä.

Viisumivapaa risteily on hyvä vaihtoehto, kun haaveilet aktiivisesta kaupunkilomasta!

Katso myös neljän päivän risteilyvaihtoehtomme täältä.

Tietoa paketista

 • Lähtö klo ke/to 19:00, pe/la/su 18:00 päivä 1

  Yöpyminen Moby SPL:n laivalla valitsemassasi hytissä

 • Saapuminen Pietariin klo 09:00, päivä 2

  Herää virkeänä Pietarissa. Siirry shuttle-bussikuljetuksella Pietarin keskustaan ja takaisin laivalle. Vietä vaivaton päivä Pietarissa.

 • Lähtö Pietarista klo to/pe/la 19:00, su 18:00, päivä 2

  Yöpyminen Moby SPL:n laivalla, matkatavarasi odottavat hytissäsi

 • Saapuminen Helsinkiin klo pe/la/su 08:00, ma 07:00, päivä 3

Tee näköisesi matka...

 • Valitse mieleisesi hytti - M/S Princess Anastasialla on useita hyttityyppejä valittavana aina tilavista 26 neliön Sviiteistä tilankäytöltään tehokkaisiin F-luokan hytteihin.
 • Tee ateriavaraus jo etukäteen niin säästät aikaa ja rahaa. Huom! Osaan hyteistä sisältyy aamiainen.
 • Alle 72 tunnin laivalla tehtäviin Pietarin matkoihin et tarvitse viisumia, kun olet varannut Moby SPL:n laivamatkat ja shuttle-bussikuljetuksen Pietarissa. Shuttle-bussikuljetus on kätevä tapa siirtyä Pietarin nähtävyyksien ja ostosmahdollisuuksien pariin!

Aika kuluu kuin siivillä Itämerellä risteilevillä Moby St. Peter Linen laivoilla! Kansainvälinen tunnelma, elämykselliset show’t ja monipuolinen ravintolatarjonta auttavat unohtamaan arjen kiireet. Meiltä saat mukaasi myös varmasti mieleiset tuliaiset. 

Valitse mieleisesi matka – viisumivapauden ansiosta pääset toteuttamaan risteilyhaaveesi vaikka heti. Laivamme M/S Princess Anastasia on palveluksessasi!

M/S Princess Anastasia liikennöi Helsinki–Pietari-väliä. Risteilyjen lisäksi tarjoamme viisumivapaita hotellipaketteja Pietariin. Tutustu myös kiertoajeluihimme!

Lisäpalveluilla teet matkastasi juuri omanlaisesi seikkailun:

Maksulliset lisäpalvelut

 • Moby SPL laivojen ravintolat tarjoavat runsaasti kokemuksia hyvästä ruuasta nauttivalle. Ateriat sopivat hyvin skandinaaviseen makuun tottuneelle, mutta jokaisessa ravintolassa on tarjolla myös venäläisiä herkkuja. Meriaamiainen on runsas - juuri sellainen, jonka voimalla jaksaa pitkälle päivään. Varaamalla aterian etukäteen säästät aikaa ja rahaa.

 • Lastenhoitajapalvelut tarjoavat vanhemmille mahdollisuuden esimerkiksi illastaa hetken rauhassa. Lastenhoitajapalveluja voi tiedustella laivalla info-tiskiltä.

 • Rentoudu saunassa ja allasosastolla. Nämä palvelut löydät M/S Princess Anastasialta kannelta 2.

 • Oletko elokuvien ystävä? Kannella 8 sijaitsee myös elokuvateatteri.

 • Haluatko vaihtaa hyttiä? Hyttiluokan korotus onnistuu laivan infotiskillä - jos vain toivomiasi hyttejä on vielä vapaana.

Retket Pietarissa

Moby SPL järjestää matkustajilleen erilaisia retkiä Pietarissa. Katso esimerkiksi:

Saat enemmän päivästäsi Pietarissa irti etukäteissuunnitelmalla. Tällä miljoonakaupungilla on niin paljon tarjottavaa!

Pietarin vinkkejä suomeksi voit lukea täältä. Tuoreimmat menovinkit englanniksi voi lukea myös Visit Petersburg -sivustolta.

Tarkista ennen matkaa, että sinulla on tarvittavat matkustusdokumentit. Pietarissa hyväksytään laajasti yleisimmät luottokortit. Lisäksi suosittelemme vaihtamaan ruplia jo ennen lähtöä. Muista olla ajoissa satamassa lähtöselvityksessä!