Pietarin kalleudet - Faberge

5,5 h
95 € / aikuinen, 75 € / lapsi 7-12 v.

Tällä retkellä pääsette ihailemaan keisarillisen Pietarin loistoa ja unohtumattomia näköaloja. Vierailette myös Faberge-museossa, jossa on kuuluisan jalokivisepän Peter Carl Fabergen valmistamia arvoesineitä.

Kiertoajelun aikana nähdään Nevan alueen historiallinen keskusta ja ihaillaan sen tunnetuimpia nähtävyyksiä. Vierailette myös kaupungin pääkadulla Nevski prospektilla, Vasilinsaarell ja pääsette kuvaamaan Venäjän arkkitehtuurin mestariteosta Verikirkkoa, sekä  Vasilinsaaren Strelkan näköaloja Nevajoelle ja kaupungin rantakaduille. 

Retken ohjelma jatkuu vierailulla Faberge-museoon. Jalokiviseppä Peter Carl Fabergen luovalle perinnölle omistettu museo sijaitsee Shuvalovien palatsissa. Museossa on jopa 4000 toinen toistaan upeampaa koriste- ja jalokivitaideteosta.  

Faberge tunnetaan parhaiten tarunomaisista pääsiäismunistaan. Tässä museossa sijaitsevat yhdeksän pääsiäismunaa Faberge valmisti venäläisten keisareiden tilauksesta. Suurta mielenkiintoa herättävät myös Fabergen valmistamat ruokapöydän hopeat, sisustusesineet sekä muut jalokivikorut.

Museo hätkähdyttää komeudellaan ja se on tärkeä osa Pietarin kulttuuria Eremitaasin ja Venäläisen museon rinnalla.

Peruutus

Retki järjestetään torstaisin, perjantaisin, lauantaisin sekä sunnuntaisin.

Retki järjestetään seuraavilla kielillä: suomi, englanti, saksa

Retki voidaan perua mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävää määrää osallistujia. Ole hyvä ja tarkista retken toteutuminen edellisenä iltana laivan ShorEx-tiskillä (kansi 6).

Retkien tilausehdot

Pietarin kalleudet
alk 95 € / hlö