Pietarin kaupunkikierros ja Eremitaasi

6 h
85 € / aikuinen, 45 € / lapsi 7-12 v.

Kokopäiväretken aikana tutustumme Pietarin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja vaikuttavaan Eremitaasiin. Aamupäivän kaupunkikierroksen aikana saamme nauttia kaupungin kauniista maisemista ja arkkitehtuurista, sekä nähdä mm. maailman kolmanneksi korkeimman kirkon, Iisakin kirkon, Pietari-Paavalin linnoituksen, Verikirkon, Pietari Suuren muistopatsaan ja kuuluisan Nevsky Prospekt -kadun. Kaupunkikierroksella ei vierailla nähtävyyksissä sisällä.

Keskipäivällä pysähdymme Pietarin keskustaan, jossa on omatoimista aikaa n. 1 tunti. Tauon aikana voi esimerkiksi nauttia lounasta omakustanteisesti tai ostaa tuliaisia.

Tauon jälkeen tutustumme Eremitaasiin. Opastettu kierros alkaa Talvipalatsista, jossa näemme ainutlaatuisia saleja. Talvipalatsi toimi aikoinaan tsaarien talviasuntona. Eremitaasin kierroksen aikana keskitytään pääasiassa eurooppalaiseen taiteeseen. Maalausten lisäksi näytteillä on myös posliini- ja hopeaesineitä, astioita, huonekaluja ja antiikkiesineitä. 

Peruutus

Retki järjestetään torstaisin, perjantaisin, lauantaisin sekä sunnuntaisin.

Retki järjestetään seuraavilla kielillä: suomi, englanti, saksa

Retki voidaan perua mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävää määrää osallistujia. Ole hyvä ja tarkista retken toteutuminen edellisenä iltana laivan ShorEx-tiskillä (kansi 6).

Retkien tilausehdot

Pietarin kaupunkikierros ja Eremitaasi
alk 85 € / hlö