`

Pietarin kaupunkikierros ja Pietarhovi

7,5 h
alk. 120 €

Tämän kiertoajelun aikana koet ja näet monia nähtävyyksiä, jotka ovat tehneet Pietarista kuuluisan. Tutuiksi tulevat mm. Pyhän Iisakin kirkko sekä katedraali, Vasilievskyn saaren Rostral-patsaat, Pörssirakennus, Pronssisen hevosmiehen muistomerkki, taistelulaiva Aurora sekä Pietari-Paavali linnoitus, Marsin kenttä sekä Kesäpuutarha, Talvipalatsi ja Vuotamattoman vapahtajan katedraali jotka takaavat unohtumattoman kaupunkielämyksen Pietarissa.

Kiertue jatkaa matkaansa Pietarhoviin, joka sijaitsee vajaan 30 kilometrin päässä Pietarista länteen Suomenlahden etelärannalla. Pietarhovi on rakennettu 1700-luvulla ja se tunnetaan kaikkien Venäjän tsaarien kesäasunnoista suurimpana mahtavine suihkulähteineen sekä puutarhoineen. Vierailusi sisältää opastetun kierroksen 300 hehtaarin puistossa sekä puutarhassa. Grand Cascade, jota pidetään retken kohokohtana, koostuu kolmesta vesiputouksesta, 64 suihkulähteestä sekä 37 kullatusta patsaasta. Toisen maailmansodan aikana kiinteistö oli miehitetty ja kaikki rakennukset ja suihkulähteet käytännössä tuhoutuivat, joten Pietarhovin palauttaminen ennalleen vei monia vuosia.

Lisätietoa

Retki järjestetään maanantaisin 1.10.2018 saakka.

Retki järjestetään seuraavilla kielillä: suomi, englanti, saksa

Retki voidaan perua mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävää määrää osallistujia. Ole hyvä ja tarkista retken toteutuminen edellisenä iltana laivan ShorEx-tiskillä (kansi 6).

Tutustu myös retken tilausehtoihin