Pietarin kirkot

6 h
85 € / aikuinen, 45 € / lapsi 7-12 v.

Retken aikana pääset tutustumaan Pietarin monipuoliseen arkkitehtuuriin ja rikkaaseen historiaan. Pääset vierailulle Pietari-Paavalin linnoitukseen sekä suurenmoiseeen Iisakin katedraaliin.
Kaupunkiin tutustuminen alkaa kiertoajelulla, jonka aikana tutustut mielenkiintoisiin kertomuksiin kaupungin historiasta ja nähtävyyksistä. Kiertoajelun aikana pysähdytään myös ottamaan valokuvia Vasilinsaaren Strelkalla, josta avautuu upea näköala kaupungin rantakaduille sekä maailmankuulun Verikirkon edustalle.

Kiertoajelun aikana pääset vierailemaan Pietari-Suuren 1700-luvulla perustamaan Pietari-Paavalin linnoitukseen kävellen. Samalla näet myös Pietari-Paavalin tuomiokirkon, johon on haudattu lähes kaikki Romanovin keisarisuvun jäsenet.
Retken viimeinen osuus on vierailu Iisakin katedraaliin, Pietarin suurimpaan ortodoksiseen kirkkoon. 101,5 metriä korkean kirkon on luonut ”Pohjoinen Michelangelo” Auguste Montferrand.
Kirkon hienoimpia koristeita ovat 112 graniittipylvästä, pronssiset veistokset sekä kultaiset kupolit, joiden pinnoitukseen on käytetty jopa 100kg aitoa kultaa. Sisätilojen sisustukseen on käytetty 14 erilaista marmorilajia, puolijalokiviä ja mosaiikkikuvia.

Peruutus

Retki järjestetään maanantaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin sekä sunnuntaisin.

Retki järjestetään seuraavilla kielillä: suomi, englanti, saksa

Retki voidaan perua mikäli sille ei ole ilmoittautunut riittävää määrää osallistujia. Ole hyvä ja tarkista retken toteutuminen edellisenä iltana laivan ShorEx-tiskillä (kansi 6).

Retkien tilausehdot

Pietarin kirkot
alk 85 € / hlö