Ravintolat ja baarit

Ravintolat

Aukioloajat voimassa 31.3.2019 alkaen.

Princess's Garden, kansi 7

Nauti perinteinen buffet-illallinen merellisissä maisemissa! Princess's Garden tarjoilee laajan valikoiman alkupaloja, salaatteja, mereneläviä ja muita lämpimiä pääruokia. Tämä ravintola on sopiva valinta herkuttelijoille. Voit rakentaa oman illallisesi kuten haluat! Monipuolinen buffet-aamiainen tarjoillaan myös Princess's Garden -ravintolassa.

Illallisen menua pääset tarkastelemaan tästä. (Esimerkkimenu)

Ensimmäinen kattaus klo 18.00-20.00 (paikallista aikaa).

Toinen kattaus klo 20.30-22.00 (paikallista aikaa).

Aamiainen tarjoillaan Helsingissä keskiviikkona ja torstaina klo 07.00-10.30. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina aamiainen klo 06.30-09.30. Pietarissa aamiainen aina klo 06.30-10.00 (paikallista aikaa).

New York City, kansi 7

Missä kaupungissa voit nauttia maailman kalleinta shampanjaa ja iloita yksinkertaisesta, mutta herkullisesta hampurilaisateriasta? New York on kiehtova kontrastien ja kulttuurien sekoitus. NYC-ravintolasta löydät niin perinteisiä amerikkalaisia pihvejä ja juustokakkua, kuin ukrainalaista borssikeittoa. Ruokalistalta löytyy kevyitä alkupaloja, keittoja, lämpimiä pääruokia sekä tietysti suussasulavia jälkiruokia. Deluxe-aamiainen tarjoillaan New York City -ravintolassa.

Illallinen joka päivä klo 18.00-22.30 (paikallista aikaa).

Illallismenu

Aamiainen Helsingissä keskiviikkona ja torstaina klo 07.00-10.30. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina aamiainen klo 06.30-10.00. Pietarissa aamiainen aina klo 06.30-10.00 (paikallista aikaa).

Napoli Mia, kansi 7

Mikset Itämerellä risteillessäsi vierailisi myös Italiassa? Napoli Mia tarjoilee italialaisen keittiön herkullisimpia antimia - pizzaa, pastaa, keittoja ja tietysti legendaarista pannacottaa jälkiruoaksi - kaikki sopivan edulliseen hintaan.

Illallinen Napoli Miassa joka päivä klo 17.00-22.30 (paikallista aikaa).

Illallismenu

Bake & Coffee, kansi 6

Tilava ja kotoisa kahvila on auki ympäri vuorokauden. Täältä löydät kahvia, teetä, leivonnaisia sekä muuta pientä purtavaa kuten salaatteja, sämpylöitä ja keittoja.

Jos sinun tarvitsee lämmittää vauvanruokaa, Bake & Coffeen henkilökunta auttaa mielellään.

Baarit ja yökerhot

Baarien juomalista

Columbus Bar, kansi 7

Columbus Bar on laivan musiikkikeskittymä. Taidokkaat esiintyjät elävöittävät yökerhon lattian keskiyön show:ssaan, jossa on vaikutteita niin Broadwayn musikaaleista kuin eri tanssin lajeista. Istu alas ja rentoudu yökerhon mukavissa nojatuoleissa, siemaillen samalla herkullisia koktaileja. Tanssilattia on avoin kaikille vauvasta vaariin - nyt on tilaisuutesi yllättää muut taidoillasi!

Columbus Bar on auki joka päivä klo 16.30-01.00 Venäjän aikaa.

Funny Rabbit, kansi 7

Funny Rabbitin englantilaistyyppisessä pubissa voit nauttia urheilusta, livemusiikista ja karaokesta. Laaja olutvalikoima tyydyttää vaativammankin oluenjuojan tarpeet!

Funny Rabbit auki joka päivä klo16.00-03.00 Venäjän aikaa.

Night Club Rabbit, kansi 8

Tämä paikka herättää tunteita! Musiikin uusimmat tuulet johdattavat juhlijat eri Itämeren kaupungeista kokontumaan tanssilattialle - bailaa vaikka aamuun asti!

Night Club Rabbit auki joka päivä klo 23.00-05.00 Venäjän aikaa.

LEGEND bar, kansi 7

Katso urheilua isoilta screeneiltä tai laula lempikappaleitasi karaokessa! Sport bar LEGEND tarjoilee myös laajan valikoiman oluita ja pientä purtavaa.

Legend Bar auki joka päivä klo 17.00-02.00 Venäjän aikaa.

Sky bar, kansi 8

Nauti auringosta ja ihaile merimaisemaa ulkoilmabaarista käsin! Pimeän laskeuduttua aurinkotuoleissa rentoutuminen vaihtuu tanssimiseksi.

Sky bar on syys- ja talvikautena suljettu.

Sään mukaan auki klo 16 alkaen.

Varaa verkossa
(Ei hotellimatkat)

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com