Ravintolat ja baarit

Ravintolat

Princess's Garden, kansi 7

Nauti perinteinen buffet-illallinen merellisissä maisemissa! Princess's Garden tarjoilee laajan valikoiman alkupaloja, salaatteja, mereneläviä ja muita lämpimiä pääruokia. Tämä ravintola on sopiva valinta herkuttelijoille. Voit rakentaa oman illallisesi kuten haluat! Monipuolinen buffet-aamiainen tarjoillaan myös Princess's Garden -ravintolassa.

New York City, kansi 7

Missä kaupungissa voit nauttia maailman kalleinta shampanjaa ja iloita yksinkertaisesta, mutta herkullisesta hampurilaisateriasta? New York on kiehtova kontrastien ja kulttuurien sekoitus. NYC-ravintolasta löydät niin perinteisiä amerikkalaisia pihvejä ja juustokakkua, kuin ukrainalaista borssikeittoa. Ruokalistalta löytyy kevyitä alkupaloja, keittoja, lämpimiä pääruokia sekä tietysti suussasulavia jälkiruokia. Deluxe-aamiainen tarjoillaan New York City -ravintolassa.

Napoli Mia, kansi 7

Mikset Itämerellä risteillessäsi vierailisi myös Italiassa? Napoli Mia tarjoilee italialaisen keittiön herkullisimpia antimia - pizzaa, pastaa, keittoja ja tietysti legendaarista pannacottaa jälkiruoaksi - kaikki sopivan edulliseen hintaan.

Bake & Coffee, kansi 6

Tilava ja kotoisa kahvila on auki ympäri vuorokauden. Täältä löydät kahvia, teetä, leivonnaisia sekä muuta pientä purtavaa kuten salaatteja, sämpylöitä ja keittoja.

Jos sinun tarvitsee lämmittää vauvanruokaa, Bake & Coffeen henkilökunta auttaa mielellään.

Baarit ja yökerhot

Columbus Bar, kansi 7

Columbus Bar on laivan musiikkikeskittymä. Taidokkaat esiintyjät elävöittävät yökerhon lattian keskiyön show:ssaan, jossa on vaikutteita niin Broadwayn musikaaleista kuin eri tanssin lajeista. Istu alas ja rentoudu yökerhon mukavissa nojatuoleissa, siemaillen samalla herkullisia koktaileja. Tanssilattia on avoin kaikille vauvasta vaariin - nyt on tilaisuutesi yllättää muut taidoillasi!

Funny Rabbit, kansi 7

Funny Rabbitin englantilaistyyppisessä pubissa voit nauttia urheilusta, livemusiikista ja karaokesta. Laaja olutvalikoima tyydyttää vaativammankin oluenjuojan tarpeet!

Night Funny Rabbit, kansi 8

Tämä paikka herättää tunteita! Musiikin uusimmat tuulet johdattavat juhlijat eri Itämeren kaupungeista kokontumaan tanssilattialle - bailaa vaikka aamuun asti!

Smoking Bar, kansi 10

Astu itämaiseen satuun! Nauti pientä syötävää, maistele eksoottisia teemakuja ja erinomaisia mallasviskejä, kuten Lagavulinia ja Laphroigia. Vesipiiput tuovat oman lisänsä itämaiseen tunnelmaan.

LEGEND bar, kansi 7

Katso urheilua isoilta screeneiltä tai laula lempikappaleitasi karaokessa! Sport bar LEGEND tarjoilee myös laajan valikoiman oluita ja pientä purtavaa.

Sky bar, kansi 8

Nauti auringosta ja ihaile merimaisemaa ulkoilmabaarista käsin! Pimeän laskeuduttua aurinkotuoleissa rentoutuminen vaihtuu tanssimiseksi.

Varaa verkossa
(Ei hotellimatkat)

Myyntipalvelu

Puh. 09 6187 2000

Ma-Pe klo 9.00-17.00

myynti@stpeterline.com