Viisumivapaasti Pietariin!

Viisumivapaus

Moby SPL tarjoaa mahdollisuuden lähteä tutustumaan Pohjoisen Venetsiaksikin tunnettuun Pietariin helposti ja vaivattomasti.Voit toteuttaa matkasi päivä- tai kiertoristeilynä M/S Princess Anastasian matkassa, tällöin Helsingistä lähtevä laiva vierailee Tukholmassa, Tallinnassa sekä Pietarissa.Se, että matkaan voi lähteä ilman viisumia säästää aikaa ja rahaa. Matkakuumeen yllättäessä voit lähteä kanssamme matkaan vaikka saman tien! Moby SPL:n viisumivapaus koskee matkoja, joissa paluu tapahtuu 72 tunnin sisällä saapumisesta Pietariin.
Lisäksi edellytyksenä on, että:
  • Matkustaja on varannut Moby SPL:n risteilyn tai meno–paluu-laivamatkat sekä shuttle-bussilipun
  • Mikäli matkustaja yöpyy kaksi yötä Pietarissa, on hänellä oltava meno–paluu-laivamatkan ja shuttle-bussilipun lisäksi hotelli-/hostellivaraus. Ilmoita majoitusliikkeen tiedot ja toimita kopio varausvahvistuksesta Moby SPL:lle ennen matkalle lähtöä (myynti@stpeterline.com tai yhtiön lähtöselvitykseen). Matkustajalle ei myönnetä pääsyä rajan yli Pietarissa, jos tällä ei ole esittää virallista majoitusdokumenttia. Huom! Seuraavat hotellit eivät välttämättä majoita viisumivapaita matkailijoita;
    • Courtyard by Marriot St Petersburg Vasilievsky
    • Renaissance St Petersburg Baltic
    • G.Hotel Nevskom.
Kaikilla ajoneuvojen kuljettajilla on oltava Venäjän viisumi. Schengen-alueen viisumia tarvitsevien matkustajien viisumin on oltava monikertaviisumi Pietarin risteily- ja hotellimatkoilla. Kertaviisumi kelpaa vain yhteen suuntaan. Kiireetön loma Pietarissa – katso kätevät ja edulliset hotellimatkapakettimme.